Een vleugje Pasen in je interieur

Nu onze favoriete haas, die met de chocolade, bijna langskomt, is het fijn om ook je woning een paastintje te geven. Bang dat al die schreeuwerige paasdecoraties de look en feel van je interieur verpesten? Niet gevreesd! Met deze vier tips ziet je interieur er nog net zo stijlvol uit als daarvoor.

1♦ Bloemen, bloemen, bloemen

Denk ik aan Pasen, dan denk ik aan paasbloemen. Een bescheiden boeket gele narcissen brengt onmiddellijk de paassfeer in je kamer. Liever origineler? Dan zijn lavendel of tulpen in een zachte pasteltint de bloemen die je nodig hebt om je interieur instant op te vrolijken.

2♦ Volg de haas

Geen Pasen zonder paashaas! Hoe je dit zeldzame dier overtuigt in je interieur rond te huppelen? Misschien met een bijzonder smakelijke wortel. Lukt het niet om de enige echte haas aan de haak te slaan (please, let me know when you do ;) ) dan is een artistieke illustratie bijna net zo leuk!

Illustratie 1Illustratie 2

3♦ Daar zijn de eieren

Chocolade eieren zijn mijn favoriet maar ook eieren als decoratie kunnen mij op slag vrolijk maken. Haal je verfkwast boven en ga aan de slag met frisse marmer tinten, zachte pastelkleuren of stijlvolle metallics.

4♦ Een tint geel

Vijftig tinten geel is waarschijnlijk net wat te veel van het goede, maar een opvallend geel kleuraccent in je interieur is helemaal perfect voor Pasen. Een boeket gele bloemen of een stapeltje boeken met een gele kaft… Geef de kleur van Pasen een mooi plekje in je huis en tadaa… Jij bent helemaal klaar voor die paasklokken. Dat verdient een extra chocolade eitje, niet?

Bron foto’s.

Geef een reactie

Close