Trend alert: de metallic brilmontuur

Grote kans dat je de afgelopen weken al op de nieuwste brillentrend bent gebotst. Je spot hem namelijk steeds vaker on- en offline: de fijne, metallic brilmontuur! Mijn persoonlijke favoriet? De goudkleurige. Bij het zien van onderstaande foto’s kan ik dan ook bijna niet anders dan naar de dichtstbijzijnde brillenwinkel hollen en mijn vertrouwde lenzen in te ruilen voor zo’n prachtig exemplaar.

metallic brilmontuur

Een van de grootste voordelen aan zo’n fijne, metallic brilmontuur is dat je jouw bril eindeloos kan combineren. Zelf draag ik meestal lenzen maar wanneer ik in een zeldzaam moment toch eens naar mijn bril grijp, kijk ik altijd of hij eigenlijk wel gaat bij mijn outfit. Goed toegegeven, er waren waarschijnlijk makkelijker te combineren kleuren dan mijn pastelroze exemplaar maar hé… no regrets!

En verder is het natuurlijk de geweldige vintage look waar ik op verliefd ben.

brillentrend

Je vindt je metallic bril onder andere hier of hier.

Dragen jullie vaak een bril? Wat vinden jullie van deze nieuwe trend?

Geef een reactie

Close