Outfit that I want – Nr. 1

Tijdens het online shoppen bots ik vaak op allerlei leuks dat ik graag met jullie wil delen. Ik besloot om verschillende gespotte items tot een outfit te combineren die ik heel graag zou willen hebben!

♥ T-shirt: LUCLUC ♥ Jeans: Ally Fashion ♥ Sneakers: Adidas Stan Smith ♥ Horloge: Olivia Burton

Van een jeans gecombineerd met een losse t-shirt ben ik altijd fan omdat het zo heerlijk comfortabel is om op casual days te dragen. Als schoenen koos ik voor deze Stan Smiths van Adidas waar ik al lang verliefd op ben. Hoewel ik de originele witte sneakers ook erg mooi vind, hou ik nog net dat tikkeltje meer van dit zwarte paar met subtiele print op de hiel. Tot slot vond ik dat dit prachtige horloge van Olivia Burton niet aan mijn outfit kon ontbreken. Het geheel lijkt mij perfect om tijdens deze beginnende lentedagen te dragen!

Hebben jullie onlangs nog leuke items gespot? :)

2 Comments

Geef een reactie

Close