• Home
 • /
 • Tips
 • /
 • De leukste cadeaus voor elk type mama

De leukste cadeaus voor elk type mama

Binnen enkele weken is het tijd om alle mama’s even flink in de watten te leggen. Op zondag 14 mei is het moederdag en deze begint-overal-te-laat-aan uitsteller besloot dit jaar toch tijdig een zoektocht naar een leuk cadeautje te starten. Ik deel dan ook graag enkele van mijn online vondsten met jullie. Van theeleuten tot rasechte foodies… Dit zijn de leukste cadeautips voor elk type mama!

♦ Voor theeleuten en koffielovers

Is jouw mama dol op thee of koffie? Dan vallen deze cadeautjes vast en zeker in de smaak. Extra tip? Reserveren bij een gezellige koffiebar om in de voormiddag samen te gaan brunchen.

Theepot steenCoffee to go bekerKoffiekopje sterren

♦ Voor rasechte foodies

Van de nieuwste healthy food trends tot de lekkerste brownies op grootmoeders wijze… Is jouw moeder helemaal verzot op lekker eten? Dan zijn deze tips misschien wel iets voor haar! Ook fijn: ’s avonds gezellig gaan dineren in haar favoriete restaurant.

Peper- en zoutvatjeKommen met chopsticksGlazen pot

♦ Voor fashionista’s en beauty liefhebbers

Voor shopaholics en wellnessfanaten zijn er deze leuke cadeaus! Samen een dagje naar de spa? Ook heel leuk!

♥ Bongobon: Verwenmoment ♥ Horloge: Daniel Wellington ♥ Parfum: Dolce&Gabbana Floral Drops

♦ Voor ware interieurarchitecten

Is jouw mama dol op de nieuwste interieurtrends en doet ze niks liever dan de woonkamer herin te richten? Dan kunnen deze cadeautips misschien wel van pas komen!

Marmeren potje met goudBowl plantenMacramé wandhanger

Hebben jullie nog cadeautips voor moederdag? :)

2 Comments

 • zwartraafje

  23 april 2017 at 15:37

  Goh, ik maakte enkele jaren geleden voor het eerst Witte Chocolade-roompralines en blijkbaar zijn zowel mijn moeke als vake daar fan van. Voor hun moederdag of vaderdag wordt daar dus vaak een hele lading van gemaakt. Anders durf ik ook wel eens op zoek gaan naar mooi papier vermits mijn moeke al enkele jaren aan kaligrafie doet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Close