De Harry Potter dilemma tag

Als Harry Potter fan vind ik het altijd ontzettend leuk om hier tags over in te vullen. Ik nam enkele leuke vragen uit andere tags en voegde er nog enkele vragen aan toe. Dit zijn tien dilemmavragen over Harry Potter.

hp gif

1. Enkel nog maar het allereerste of het allerlaatste boek mogen herlezen?

Oh, dit is moeilijk! Ik denk dat ik uiteindelijk zou kiezen voor het eerste boek omdat daar alles met begonnen is. Of nee, toch het laatste. Of nee, het eerste.

2. Een uur vastzitten in de lift met tante Petunia of Argus Vilder?

Ik kies toch maar voor tante Petunia dan. Ook niet zo gezellig maar toch beter dan Vilder en mevrouw Norks volgens mij.

3. Ingedeeld worden bij Huffelpuf of Zwadderich?

Huffelpuf. Het liefst zou ik bij Ravenklauw belanden maar Huffelpuf lijkt mij ook nog toepasselijk.

4. Een vriendinnen sleepover met Cho Chang of Loena Leeflang?

Ik denk dat ik voor Cho zou kiezen omdat het mij wel leuk lijkt om girly stuff te doen tijdens een sleepover. Haren opmaken, popcorn met chocolade eten en een chickflick met Ryan Gosling bijvoorbeeld :D Ik hou ook erg van Loena maar kies voor de sleepover toch voor Cho.

5. Duelleren met Bellatrix of een woedende Molly?

Bellatrix. Know your history.

molly

6. Je verplaatsen op een hippogrief of op een bezem?

Moeilijk. Ik denk dat ik niet erg goed met een van beide zou zijn maar misschien een hippogrief dan. In de hoop dat het een lieverdje is.

7. Een date met Draco Malfidus of met Zacharius Smid?

Draco. Omdat ik hem stiekem altijd een geweldig personage vond. En als veertienjarige had ik een kleine crush op Tom Felton.

8. Een volledige dag les volgen van Anderling of van Hagrid?

Anderling. Net als Hermelien vind ik Hagrid vreselijk sympathiek maar niet meteen de beste lesgever. Bijtende boeken? Liever niet. En geef toe, hoe awesome moet het niet zijn om gedaanteverwisselingen onder de knie te krijgen? ;)

9. Een andere actrice voor Hermelien of een andere acteur voor Ron in de films?

Vreselijk. Ik vind beide acteurs waanzinnig goed gecast en kan mij eigenlijk niet eens een andere acteur in hun plaats voorstellen. Hoes over bros dan maar, een andere acteur voor Ron.

10. Als je als Dreuzel toch één spreuk zou kunnen, kies je dan “Accio” of “Alohomora”?

Beide spreuken lijken me heerlijk om te kunnen. Ik ben nogal een warhoofd en dan lijkt “Accio” mij wel leuk om snel mijn sleutels te vinden bijvoorbeeld. Hoewel ik nu op dit moment vooral “Accio chips” denk. “Alohomora” lijkt mij ook wel leuk, al weet ik niet meteen een gesloten deur die ik perse open zou willen krijgen. Of het zou de deur van de boekenwinkel in het midden van de nacht moeten zijn…

hp2gif

Wat vinden jullie de moeilijkste vraag om te beantwoorden? :)

12 Comments

Geef een reactie

Close