7 redenen om naar the Vampire Diaries te kijken

Oké, ik beken… Met deze serie kom ik echt hopeloos achter. Vorige week ben ik eindelijk gezwicht en startte ik met het kijken naar seizoen 1. Tip: starten met een verslavende serie in volle examenperiode is geen, ik herhaal: géén, aanrader! Natuurlijk ben ik ondertussen helemaal hooked en heb ik het eerste seizoen al bijna uit. Voor wie zoals mij nog niet eerder aan deze serie begonnen was, zijn hier 7 redenen om daar nu onmiddellijk met te starten!

thevampirediaries

♦ Na Twilight en True Blood heb je nood aan een nieuwe dosis vampiers. Jawel. Ontken het maar niet.

♦ Eindelijk! Na al die jaren kan je meepraten tijdens Stefan of Damon discussies.

♦ Nina Dobrev wordt zonder twijfel je nieuwe girlcrush.

♦ De sarcastische opmerkingen van Damon wil je gewoon niet missen.

♦ Evenals de leerkracht geschiedenis die stiekem een soort Van Helsing lijkt te zijn. Pretty awesome.

♦ Bonnie is een heks. Na een jarenlange obsessie met Harry Potter kan je dat alleen maar toejuichen.

♦ Bad boy acting good, en good boy acting bad… Je wilt niks meer missen van deze ontwikkelingen.

Zijn jullie doorwinterde the Vampire Diaries fans? :) 

9 Comments

Geef een reactie

Close