• Home
  • /
  • Tips
  • /
  • De 5 leukste merken op de Antwerpse persdagen

De 5 leukste merken op de Antwerpse persdagen

Enkele dagen geleden was het terug zover: de persdagen in Antwerpen! Verschillende persbureaus gooiden hun deuren open voor bloggers en influencers om ze te laten kennismaken met de nieuwe collecties. Spannend, toch? Naast heel vermoeiend zijn zo’n dagen gelukkig ook ontzettend leuk. Benieuwd welke 5 merken mijn aandacht trokken?

LEKKER @ Pravda Pressroom

Goed, toegegeven… Ik rijd zelden tot nooit met de fiets. Gelukkig is het iets wat je volgens het gezegde nooit meer verleert, anders had ik vast en zeker een probleem. Nu ik deze fietsen van LEKKER met hun prachtige vintage look ontdekt heb, overweeg ik echter mijn hele neemt-voor-bijna-alles-de-auto-lifestyle. Fietsen leek mij nog nooit zo aantrekkelijk!

Fietsen Lekker

NANUSHKA @ The Kube

Mijn eerste kennismaking met de collectie van het Hongaarse merk Nanushka was meteen een aangename! Inspiratiebronnen androgyniteit, lichte stoffen en bohemian kenmerken… Et voilà: alles voor de Traveler, a.k.a. de functionele en spirituele vrouw. Ik ben fan!

LEVI’S @ OONA

Het jeansmerk Levi’s kende ik natuurlijk. Al had ik mij tot nu toe nog nooit in hen gekleed. En nu ik hun nieuwe collectie zie, snap ik eigenlijk helemaal niet waarom. Hun jeansjasjes zijn helemaal mijn stijl en die vintage T-shirts… Wel, dat is dus liefde op het eerste zicht!

Levi's

HAPPY SOCKS @ Pravda Pressroom

Nog een merk dat ik al kende maar waar ik nog nooit iets van gekocht had, is Happy Socks. Ze hebben hun naam echt niet gestolen. Van deze sokken word je op slag vrolijk! Een must have voor iedereen die zijn voetjes heerlijk warm wil houden tijdens dat avondje relaxen met Netflix of een goed boek.

happy socks

DISNEYLAND PARIS @Walkie Talkie

Dat ik fan ben van Disney konden jullie vast wel al raden. Enerzijds omdat ik vriendlief meesleep naar élke Disneyfilm die op het witte doek verschijnt. Anderzijds omdat mijn masterthesis over Disneyprinsessen ging (I kid you not). Ik bezocht Disneyland Paris al een keertje in het verleden en na het zien van deze foto’s wil ik dolgraag nog eens terug. Wait for me, Mickey!

Thank you for having me, Antwerp! En thank God dat ik mijn hakken niet had aangedaan ;)

Welke merken vinden jullie helemaal top?

2 Comments

Geef een reactie

Close