10 x Flamingo up your summer

De zomer komt nu echt wel heel dichtbij. We kunnen al helemaal beginnen aftellen naar festivals en vakantie. En wat leuker om helemaal in de sfeer van zon, zee, strand te komen dan met deze 10 roze flamingo items met hoog hebben-gehalte?

flam1

♥ Mok – Sas & Belle ♥ Kaars – Spoiled Brat ♥ Tas – New Look ♥ T-shirt – Etsy ♥ Servetten – Talking Tables

Zelf heb ik nog geen kledij met een flamingo op en dit T-shirt lijkt me ideaal om daar verandering in te brengen! Heerlijk zomers en luchtig. Net als de tas van New Look trouwens. Ik vind het sowieso top als ik al mijn spullen in één grote zak kwijt kan. De servetten lijken mij dan weer geweldig tijdens een zomerse barbecue.

flam2

♥ Zonnebril – boohoo ♥ Tote bag – Forever 21 ♥ Top – Etsy ♥ Pyjama – New Look ♥ Oorbellen – Splendid

Ik las net dat de tote bag van Forever 21 tijdelijk uitverkocht zou zijn. Ontzettend jammer want ik vind hem echt vreselijk vrolijk. Hopelijk komt hij snel weer in stock. Verder vind ik de pyjama en oorbellen echt schattig en de zonnebril echt grappig. Leuk om met rond te lopen op een festival deze zomer bijvoorbeeld.

Zijn jullie ook al helemaal aan het aftellen naar de zomervakantie? :)

12 Comments

Geef een reactie

Close